Cabaretier Samir Fighil in Theater De Cirkel met ‘FOMO’

Foto: Aangeleverd

HEEMSKERK – Fear of Missing Out. FOMO. Cabaretier Samir Fighil weet er alles van. Hij verdiepte zich in het intense verlangen niets te willen missen. Bij anderen en bij zichzelf. In zijn nieuwe voorstelling doet hij verslag. Benieuwd naar zijn bevindingen? Op vrijdag 9 december om 20.30 uur is Samir Fighil met een try-out van ‘FOMO’ te zien bij De Cirkel in Heemskerk.

Kunnen we er nog bij horen, gewoon zoals we zijn? Of moeten we veel spullen bezitten, dure verre reizen maken, het perfecte afgetrainde 0-procent-vet-body hebben? Hoeveel mensen steken zich in de schulden, hoeveel mensen raken mentaal uitgeput omdat ze de ratrace niet meer bij kunnen houden?

Samir is, naast zijn theatercarrière, adviseur binnen het sociaal domein. Op zijn werk en ook in zijn privéleven heeft hij flink wat probleemgevallen gezien. Mensen die uiteindelijk de handdoek in de ring hebben moeten gooien. Ze voelden zich alsof ze met een Fiat Punto op een F1-circuit stonden. Maar hoe zit het met Samir zelf? Doet hij onbewust ook mee aan de race?

Samir Fighil won in 2019 de persoonlijkheidsprijs van Cameretten en werd lovend ontvangen toen hij in 2021 bij De Cirkel optrad. Kijk voor meer informatie en tickets op www.decirkelheemskerk.nl.

  • Voorstelling: Samir Fighil met ‘FOMO’ (try-out)
  • Datum: Vrijdag 9 december om 20.30 uur
  • Toegang: € 15,00/ € 14,00 (vrienden)
  • Adres: Theater en Filmhuis De Cirkel, Podium Laurentz, A. Verherentstraat 1, 1961  GD Heemskerk
  • Reserveren: www.decirkelheemskerk.nl .
Cookieinstellingen