Soosmiddag voor mensen met beperking met Kastrikums Shanty- en Folksongkoor ‘De Skulpers’

Foto: de Skulpers

In jongerencentrum Discovery wordt zondag 4 maart van 14.00 tot 17.00 uur een soosmiddag gehouden voor mensen met een beperking, maar ook mensen zonder beperking zijn welkom.

Gedurende deze middag is er een optreden van niemand minder dan De Skulpers! Gezellige muziek met een zeer breed repertoire variërend van Ierse folksongs, Engelstalige shanties tot Nederlandse meezingers.

De Skulpers hebben in de loop der jaren deelgenomen aan vele festivals, zoals de Havendagen Rotterdam, Vlaggetjesdag Scheveningen, Zandvoort, Havenfestival IJmuiden, Noordwijk, Hoorn, Enkhuizen, Visserijdagen Harlingen, Visserijdagen Den Oever en niet te vergeten het Meezingfestival Monnickendam.

Iedereen is zondag 4 maart van harte welkom bij de Soos en om lekker mee te genieten en een deuntje mee te zingen.

Maandelijkse soosmiddag
De Soosmiddag is een maandelijks terugkerende activiteit en vind elke 1ste zondag van de maand plaats. Discovery bevindt zich in de Dorpsstraat 2a te Castricum, schuin tegenover het station en is toegankelijk voor rolstoelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jongerenwerkster Chantall Pals van Welzijn Castricum [email protected]

Cookieinstellingen