De Groene Ezel houdt jubileumveiling voor 4 goede doelen

Op zaterdag 31 maart organiseert de Heemskerkse kringloopwinkel De Groene Ezel een veiling van 125 bijzondere stukken. De opbrengst voor de veiling gaat naar 4 verschillende goede doelen.

Het is een jaarlijkse traditie van De Groene Ezel: een veiling met opbrengsten voor goede doelen. En dit jaar is het extra speciaal, omdat de Groene Ezel 25 jaar bestaat. Daarom worden er ook 125 bijzondere stukken onder de hamer gebracht: 25 stukken voor ieder jaar dat de kringloopwinkel bestaat, en 100 stukken voor de 100 jaar die men nog hóópt te bestaan.

In de maandelijkse rubriek van RTV IJmond ‘De Schatten van Jan’ blikt jan met Cora alvast vooruit op de komende veiling en lopen ze al voorzichtig door de collectie heen die straks op zaterdag 31 maart wordt aangeboden.

De veiling, met als motto ‘Van de regio, voor de regio’ vindt plaats op zaterdag 31 maart vanaf 11.00 uur  in De Groene Ezel, Lijnbaan 12-14, 1969 NE Heemskerk.  Verder is het mogelijk om de aangeboden stukken alvast te bekijken op de kijkdagen. Deze zijn op donderdag 29 en vrijdag 30 maart van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Niet naar de kijkdagen? Klik HIER voor de veilinglijst

De opbrengsten van de veiling gaan dit jaar naar Stichting In ’t Zadel, Stichting Heemskerk Handen ineen, Parkinson Café IJmond en Zonnebloem Castricum.

Reacties