Kennismaken met een sport in Heemskerk en Castricum via JouwSportPas

Foto: Team Sportservice Kennemerland

De JeugdSportPas (JSP) en de VolwassenenSportPas (VSP) heten vanaf nu JouwSportPas. De regels blijven hetzelfde: een sport uitkiezen, inschrijven en vervolgens voor €5,- vier keer meedoen bij een vereniging of sportorganisatie. Een uitgelezen kans om vrijblijvend kennis te maken met een sport naar keuze!

Jeugd
Zal ik talent hebben voor breakdance, badminton of buikdansen? Wat doe je nou precies bij reddingszwemmen, fitmix of dancehall? Past schermen, schaatsen of scouting bij mij? Voorbeelden van vragen waar je antwoord op kunt krijgen als je mee doet met JouwSportPas. Team Sportservice Kennemerland biedt samen met verenigingen kinderen uit groep 1 t/m 8 de mogelijkheid kennis te maken met een sport, zonder verdere verplichtingen. Iedereen die in de gemeente Castricum of Heemskerk woont of naar school gaat, kan voor €5,- (doorgaans) vier lessen volgen bij een vereniging of sportorganisatie naar keuze. Er kan onder andere ingeschreven worden voor hierboven genoemde sporten, maar ook voor judo, tennis, voetbal, dansen, schaken, handbal, squash, weerbaarheidstraining en heel veel meer.

Volwassenen
Ook volwassenen hebben met JouwSportPas de mogelijkheid kennis te maken met verschillende sporten. Iedereen van 18 jaar en ouder die in de gemeenten Castricum of Heemskerk woont kan voor slechts € 5,- (doorgaans) 4 keer meetrainen bij een vereniging zonder verdere verplichtingen. Je komt dus niet direct voor hoge kosten te staan, zoals voor kleding, materiaal en contributie. Lid worden van de vereniging mag natuurlijk wel. Elk blok is er een ruime keuze aan sporten, zoals zumba, hardlopen, schaatsen, biljarten, badminton, karate, mountainbiken, sport voor 60+ en veel meer.

Inschrijven
Ga naar teamsportservice.nl/kennemerland en klik op de groene JouwSportPas-button. Hier vind je het volledige aanbod en meer informatie over deelname en kun je betalen via Ideal. Inschrijven voor het eerste blok kan 27 september t/m 17 oktober. De lessen starten direct na de herfstvakantie, dat is eind oktober.

Cookieinstellingen