Gratis sporten in kerstvakantie voor basisscholieren Heemskerk en Castricum

Foto: Team Sportservice Kennemerland

Team Sportservice Kennemerland organiseert gratis kerstvakantieactiviteiten voor kinderen die in Castricum of Heemskerk wonen of daar naar de basisschoolschool gaan.

Mega Sportinstuif
Op dinsdag 2 januari 2018 wordt in sporthal de Waterakkers in Heemskerk een mega sportinstuif georganiseerd voor kinderen van groep 3 t/m 8. Twee uur lang klimmen, zwaaien, trampolinespringen, voetballen of over de mega stormbaan. Korfbalvereniging HBC is ook aanwezig en geeft een korfbalclinic.

Kleuterinstuif
Later die dag zijn de kinderen van groep 1 en 2 aan de beurt tijdens de kleuterinstuif. Lekker springen, schommelen, zwaaien, rennen, klimmen en spelen o.l.v. de bewegingsconsulenten van Team Sportservice Kennemerland. Op donderdag 4 januari wordt een tweede kleuterinstuif gehouden in Limmen.

Smashbalclinic
Op woensdag 3 januari organiseert Volleybalvereniging Croonenburg samen met Team Sportservice Kennemerland voor kinderen van groep 3 t/m 8 een smashbalclinic en sportinstuif in sportcentrum de Bloemen in Castricum. Een uur volleyballen waarbij de focus vooral ligt op smashen en vervolgens  een uur vrijspelen tijdens de instuif.

(foto: Team Sportservice Kennemerland)

Funvolley
Voor de allerjongsten is er funvolley. Bij funvolley kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar spelenderwijs kennismaken met de grondvormen van volleybal.

Apenkooi
Eveneens op woensdagmiddag 3 januari wordt er in de gymzaal aan de Stijkelstraat in Heemskerk ‘Apenkooi 2.0’ gespeeld. Een spannend tikspel waarbij je aan touwen kunt zwaaien en van toestel naar toestel moet springen om niet getikt te worden.

Freerunnen
De week wordt afgesloten met freerunnen voor leerlingen van de groepen 3 t/m 8. Wie van rennen, springen en uitdaging houdt kan meedoen. Het maakt dus niet uit of je al kunt freerunnen of dat je dat je het nog nooit hebt gedaan.

Meer informatie en inschrijven
Wie mee wil doen aan de vakantieactiviteiten moet zich vooraf digitaal inschrijven via de vernieuwde website van Team Sportservice Kennemerland www.teamsportservice.nl/kennemerland. Hier vind je tevens de tijden en overige informatie..

Cookieinstellingen