Inschrijving Jeugdsportpas (blok 2) weer van start

Foto: Team Sportservice Kennemerland

De Jeugdsportpas (JSP) in de gemeenten Castricum en Heemskerk, uitgevoerd door Team Sportservice Kennemerland, gaat het nieuwe jaar weer sportief van start.

Kinderen die naar de basisschool in Akersloot, Castricum, Limmen of Heemskerk gaan of in deze plaatsen wonen, kunnen nu inschrijven voor het tweede blok van de JSP. Een uitgelezen kans om vrijblijvend kennis maken met een sport naar keuze!

Wat doe je nou precies bij de reddingsbrigade of kleutergym? Zal ik talent hebben voor judo, majorette, waterpolo, volleybal, schermen of tennis? En welke dansvorm past bij mij; breakdance, urben of musical? Allemaal vragen waar je antwoord op kunt krijgen als je mee doet met de JSP.

Team Sportservice Kennemerland biedt met de JSP kinderen uit groep 1 t/m 8 de mogelijkheid kennis te maken met een sport, zonder verdere verplichtingen. Voor € 5,- kun je vier lessen meedoen met een sport naar keuze. Er kan onder andere ingeschreven worden voor hierboven genoemde sporten, maar ook voor atletiek, turnen, scouting, handbal en heel veel meer.

(foto: Team Sportservice Kennemerland)

Inschrijven
Ga naar de website www.teamsportservice.nl/kennemerland en klik op de Jeugdsportpas button voor het volledige aanbod. Alle sporten zijn ook te vinden op de bewaarflyer van Team Sportservice Kennemerland die deze periode op de basisscholen worden uitgedeeld. In 2018 gaat Sportservice overigens over op een digitale versie van de flyer. Inschrijven voor blok 2 kan van 16 december tot en met 10 januari, uitsluitend via de website. De lessen van dit blok starten in week 5 (29 januari t/m 2 februari 2018).

Cookieinstellingen