Heemskerkers en Castricummers sportief nieuwe jaar in met Volwassenensportpas

Foto: Team Sportservice kennemerland

Wie het nieuwe jaar sportief wil beginnen kan zich nu inschrijven voor blok 2 van de Volwassenensportpas (VSP).

Met de VSP biedt Team Sportservice Kennemerland volwassenen de mogelijkheid kennis te maken met verschillende sporten. Iedereen van 18 jaar en ouder, die in de gemeente Castricum of Heemskerk woont, kan voor € 5,-  vier keer meetrainen bij een vereniging of organisatie. Dit is zonder verdere verplichtingen. Je komt dus niet direct voor hoge kosten te staan, zoals kleding, materiaal en contributie. Lid worden kan vervolgens natuurlijk altijd.

Je kunt o.a. meedoen met squash, yoga, diverse fitnessvormen en dansstijlen, maar ook (rolstoel) handbal, ouder en kind gym, karate, waterpolo en heel veel meer. Dus wil je je oude sport weer oppakken of iets helemaal anders proberen? Ga dan naar www.teamsportservice.nl/kennemerland en schrijf je in!

Klik op de Jeugdsportpas button op de website voor het volledige aanbod en meer informatie over de Volwassenensportpas. Inschrijven voor blok 2 kan van 16 december tot en met 10 januari, uitsluitend via de website. De lessen starten in week 5 (29 januari t/m 2 februari 2018)

Cookieinstellingen