112

Jongens uit Alkmaar en Heerhugowaard aangehouden in verband met mishandeling op station Castricum

Foto: Politie

CASTRICUM – In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 december werden twee jongemannen mishandeld op station Castricum. Afgelopen week heeft de politie een 17-jarige jongen uit Alkmaar en een 18-jarige jongen uit Heerhugowaard aangehouden. Hun rol bij de mishandeling wordt onderzocht.

De mishandeling vond plaats door een groep jongeren op zondagochtend 17 december op het perron van station Castricum. Slachtoffers waren een 18- en 19-jarige jongeman. De slachtoffers werden meerdere keren tegen hun hoofd geschopt en geslagen. De groep jongeren wist na de mishandeling weg te komen. De twee slachtoffers werden met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling van hun verwondingen.

Na de aanhouding van de twee jongens uit Alkmaar en Heerhugowaard zet de politie het onderzoek voort. Zo zoekt de politie meer personen die betrokken waren bij de mishandeling. Dat meer aanhoudingen volgen wordt daarmee niet uitgesloten.

Oproep getuigen
Bent u getuige geweest van dit geweldsincident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Cookieinstellingen