Tweede editie WIJMOND Open Mic, podium voor woordkunstenaars uit de IJmond

Foto: Aangeleverd

BEVERWIJK – Na het succes van de eerste editie, worden op donderdag 1 februari de schijnwerpers opnieuw gericht op creatieve geesten uit de IJmond tijdens de tweede editie van WIJMOND open mic, een betoverende avond vol expressieve woordkunst in Podiumcafé Toos in de Broedmachine in Beverwijk.

(foto’s: aangeleverd)

De vuurdoop van WIJMOND open mic trok vorige maand niet alleen lokale talenten, maar woordkunstenaars uit alle hoeken van het lan, van Heerhugowaard tot Den Bosch. Een eclectische mix van beginners en prijswinnaars van gerenommeerde wedstrijden zoals DOE MAAR DICHT MAAR en de AMAI Award stond op het podium, met verhalen, gedichten en spoken word performances, waarmee de diversiteit van het woordkunstlandschap gelijk duidelijk werd gevierd.Op 1 februari krijgen deelnemers opnieuw de kans om in de creatieve ambiance van Podiumcafé Toos hun creativiteit te laten sprankelen. Binnen een tijdslot van 5 minuten kunnen zij 3 korte gedichten voordragen of een meeslepende spoken word performance neerzetten. De toegang tot het bruisende evenement blijft voorlopig nog gratis. Kortom: een unieke gelegenheid om laagdrempelig kennis te maken met de kracht van woordkunst.

De line-up voor de tweede editie is bijna vol, maar er is nog ruimte voor degenen de liefde willen vieren, bejubelen of betwisten in woorden: het thema is namelijk Valentijns. Aanmelden kan via het formulier op de website van Podiumcafé Toos of rechtstreeks bij organisator Martine Winkel van de Plek en het Verhaal via [email protected].

WIJMOND open mic is een maandelijks terugkerend evenement en vindt plaats op iedere eerste donderdag van de maand.

Details van WIJMOND open mic

  • Datum: Donderdag 1 februari 2024
  • Aanvang: 19 uur
  • Einde: Rond 22:00 uur
  • Locatie: Podiumcafé Toos / Broedmachine Beverwijk
  • Toegang en Deelname: Gratis
Cookieinstellingen