Atletiekvereniging Castricum ontvangt donatie van € 1000 van Univé Ledenfonds 

Foto: Aangeleverd

ALKMAAR / CASTRICUM – Univé Alkmaar heeft onlangs namens het Univé Ledenfonds twee waardecheques van € 1000 uitgereikt aan twee lokale goede doelen. In de maand april konden inwoners van de regio Alkmaar hun stem uitbrengen op een lokaal goed doel naar keuze. Uit alle aanmeldingen kwamen Bridgeclub St. Pancras ’94 uit Sint Pancras en Atletiekvereniging Castricum als winnaars uit de bus.

Nieuwe tenten voor Atletiekvereniging Castricum
Atletiekvereniging Castricum gaat de donatie gebruiken om twee tenten aan te schaffen voor gebruik bij uitwedstrijden van de jeugd. De tenten zijn ruim genoeg, gemakkelijk te vervoeren en makkelijk op te zetten en af te breken. Voortaan kunnen de leden bij uitwedstrijden hun spullen droog en bij elkaar zetten. ”Ik ben verheugd dat we nu de tenten kunnen kopen,” zegt Frank van Esch, voorzitter van Atletiekvereniging Castricum. ”De twee die we nu hebben zijn versleten en moeten vervangen worden. We hebben ze ook al bijna tien jaar. Ik ben blij dat we dit nu voor de jeugd kunnen doen. De tenten laten we ook bedrukken met ons logo erop. Dan weet iedereen dat de tenten van Atletiekvereniging Castricum zijn.”

Over het Univé Ledenfonds
Als verzekeraar zonder winstoogmerk staat Univé Alkmaar dichtbij haar leden. Dit maakt zij met het Univé Ledenfonds concreet door lokale goede doelen, verenigingen en maatschappelijke instanties te ondersteunen. Initiatieven die ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken en voldoen aan de voorwaarden, kunnen een aanvraag indienen via www.univeledenfonds.nl.

Cookieinstellingen