Muziektuinen Festival Castricum

Foto:

Vorig jaar was de tweede editie van het Muziektuinen Festival zeer geslaagd. Gesterkt door alle enthousiaste reacties zijn wij vol goede moed aan de organisatie van de derde begonnen. Graag willen wij mensen verbinden door livemuziek van enthousiaste en getalenteerde muzikanten.

Op zondag 10 september 2023 van 11.00 uur tot 17.00 uur stellen muziekminnende dorpsbewoners daarom gastvrij hun tuin ter beschikking om bezoekers en bands samen te brengen. Ook dit jaar zijn er vele stijlen vertegenwoordigd. Er is jazz, een koperkwintet, een coverband en een Ierse folkgroep, om maar een greep uit het gevarieerde aanbod te doen. Voor elk wat wils dus.

Het programma wordt wat uitgebreider dan de vorige keer.

Uit de tijdsblokken van 40 minuten kun je een keuze maken en zo je eigen programma samenstellen. Alle tuinen liggen op fietsafstand.

We hebben een aantal verassende samenwerkingen deze editie. O.a. wordt Het Pompoenfeest in De Tuin van Kapitein Rommel georganiseerd in het kader van het Muziektuinen Festival. Bovendien is daar na het dagprogramma in de avond het duo Folkust te horen.

Het festival wordt georganiseerd door vrijwilligers en gesteund door de gemeente Castricum. De tuineigenaren ontvangen bands en publiek kosteloos. Het festival is gratis maar als je ter plekke  je waardering wilt uiten met een contante vrijwillige bijdrage voor de band, zouden we dat zeer op prijs stellen.

Wij willen graag dat het festival ook in de toekomst gratis toegankelijk blijft. Daarom zijn wij op zoek naar sponsors en donateurs. Heb je belangstelling om met jouw bedrijf via MTF in de spotlights te staan of draag je MTF gewoon een heel warm hart toe? Neem dan contact op met ons via [email protected] . Zo kunnen wij ook in de toekomst het festival blijven organiseren.

Het programma wordt eind juli bekend gemaakt en is dan te vinden op onze website: https://muziektuinen.nl .

Voor het festival hoef je niet te reserveren. Het betreden van de locaties van de optredens is geheel op eigen risico.

 

We hopen je te zien op 10 september!



Cookieinstellingen